annsophieb.blogg.se

En blogg om allt och lite till...Välkommen !

Brudbukett i orange

Kategori: Bröllopsbinderier

Tjo flöjt ....Nu är provet i färg gjort och jag siktade högt idag..G.. =) Nej skämt och sido, jag är glad om jag får G på detta provet. Har varken ork eller energi just nu med plugg..att sitta och nöta in varje kväll, min ork är borta. Vi är nog väldigt trötta i klassen nu och idag efter provet va de flesta trötta. Buketten vi skulle göra idag gick i orange färger och var väldigt svårt att göra. Mycket blommor i en liten oasis boll, det blev till att förankra det mesta av blommorna. Tappade orken lite i mitten av buketten för den var verkligen omständig att göra. Men när den va klar va jag faktiskt nöjd med den, även om en ros hamnade lite långt in och jag ville inte dra ut den. 
 
 
 
 
 
 
När buketten var klar ,vad det bara att ta kort på den och sedan ska vi plocka isär den. Så det man har hållt på och kämpat med en stund är sönder på någon minut =)
 
 
Efter detta var klart så hade vi lektion med Britt-Marie. Fick reda på att vi har prov v.10.  Sen pratade vi om fotosyntesen och långdag och kortdags växter mm. Torsdags eftermiddagar är vi ganska trötta, tyvärr så det är svårt att hänga med
 
När jag kom till Hova sken solen och himlen var så fint blå, fick lite vårkänslor då..
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: