annsophieb.blogg.se

En blogg om allt och lite till...Välkommen !

Bröllop

Kategori: Allmänt

Nu var det längesedan jag va härinne och skrev. Men har bara inte orkat.Mycket som händer runt omkring mig i livet. Men det är privat så det skriver jag inte om här =)
 
Det bästa som har hänt på länge är att min fina syster Lena och hennes Mikael har gift sig. Vi fick äran att komma och hjälpa till med förberedelser och jag fick även uppgiften att fixa tårtan. Åh vilken underbar dag detta var och vad kul vi hade. Här kommer lite bilder från denna dag.
 
 
Här var vi hos Pernilla och hennes mamma som hjälpte till med klänningen.Pernilla som är frisör hjälpte även Lena med hennes hår. 
 
 
Underbara klänningen...
 
 
Lite bubbel och vindruvor
 
 
Pernillas mamma hade fixat lite lätt lunch och det stt som en smäck i magen..och väldigt behövligt för bruden då hon inte mådde vidare värst denna morgonen..mycket fjärilar i magen..
 
 
Vackra Lena..
 
 
På väg...Jag satte mig i bilen hem till Lena och Micke för att snabbt piffa till mig så vi kunde vara i tid och se brudparet gå ut ur kyrkan.De gifte sig med endast föräldrarna inne i kyrkan.
 
 
 
Hade även med mig buketten Lena har men jag gjorde den inte själv. Glad att hon blev nöjd med den då hon först inte skulle ha någon och sedan dagen innan ville hon ha vita kalla..och det är inte många blomsterbutiker som har det hemma..tur Laxå kunde leverera med gladioler.
 
Jag fick hjälp med tårtan av Svenne ( höger ) och sen hade vi hans fästman Leif som assistent haha..så underbara människor är inte ofta man träffar..
 
 
 
Kanske skulle ha blivit konditor istället för florist =)
 
 
Jag blev såå nöjd för den blev precis som jag hade hoppats på!
 
 
Mysigt tält..
 
 
Ett kort fick vi tillsammans iaf =)
 
 
Mat och dryck i massor fanns det 
 
 
Vi dansade hela natten lång..
 
 
Kan inte låta bli att tycka att detta kortet är ganska kul =)
 
 
Härinne var vårat jätte dansgolv =)
 
 
Önskar dessa två underbara människor all lycka i världen !! Älskar er!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: