annsophieb.blogg.se

En blogg om allt och lite till...Välkommen !

Nu jäklar!!

Kategori:Allmänt

Varför ska det vara så svårt att ta tag i sin vikt? Jag har ju som sagt ff graviditets kilon kvar på kroppen pga att ryggen har strulat så mycket. Nu är ju den mycket bättre så då är det ju bara att ta tag problemet..eller?? Nej det e ju inte BARA. Man tampas med mycket annat och jag har väldigt svårt att fokusera på saker om det blir för mycket. Men nu känner jag att mitt fokus börjar att komma tillbaka och jag vill verkligen ner i vikt,jag mår inte bra nu och man ska ju vara rädd om sin kropp,man ska ju ha den hela sitt liv =)
 
Nu när jag börjat jobba i Hallsberg så har jag kommit fram till att börja motionssimma. Bra för musklerna och avslappnande. Måste bara köpa mig en baddräkt =) Sen har vi ju faktiskt ett hemmagym i källaren så det ska jag oxå börja köra på. Började gå ut på promenader men sen hände nåt med min lilltå ,fick värsta knölen så det har jag fått lägga ner ett tag.
 
I måndags var det avslutning på gympan och jisses vad duktiga barnen är, såå stolt mamma jag är.
 
 
 
 
 Imorgon är det redan Torsdag, hua vad veckorna går fort. Men det gör inget alls =) då kommer ju sommaren snart.
 
För 3 veckor sedan började vi med Icas Matkassen. Och herregud vad mycket god mat den innehåller. Den kan jag verkligen rekommendera.
 
Nej nu måste jag försöka sova, ska ju upp om 7 1/2 timme =)
 
Måste bara visa sällskapet jag och Ida-Li hade när vi gick kvällspromenaden med Gizmo igår =)
 
 
Dem 3 musketörerna!!
 
Nattinatt/ A

Det går bra nu

Kategori:Allmänt

Ja det gör det faktiskt! Nytt jobb!!
Heltid!! Kan knappt tro det är sant, men det är det och har nu jobbat i 2 veckor.
Ja det är inte det flådigaste jobbet men jag trivs som fisken i vattnet.
Var jobbar jag då?? Jo för Sodexo som städerska. Och jag är placerad på Volvo i Hallsberg. 
Mina tider är underbara dock ;) Börjar kl.05.00 och slutar kl.14.00. Inte så kul kanske ni tycker men jag tycker det är en bra tid,mig gör det inget att gå upp. Och många goa glada gubbar att prata med =) tjejen jag jobbar med är toppen så det funkar oxå bra.
 
Och mina favvo affärer ligger precis bredvid mitt jobb..Lidl och Dollarstore..Netto på vägen hem..och kom även på att LINDEX ligger i H-berg..Say no more lixom!!
 
Jesper är ff sjukskriven men mår bra. Han var inne på en skallmagnet röntgen i veckan och ska träffa Neurologen och 2 veckor. Vi hoppas på bra besked där.
 
Jag har även sökt sommarjobb så vi får se hur det går, helgjobb. Mycket jobba då men det är bara för en tid och extra pengar säger jag inte nej till =) 
 
I sommar ska vi fixa klart vårt hus på utsidan och även bygga en altan!! Utan tak men ska bli skönt att få någonstans att ställa möblerna nu efter några år (läs evighet) då vi flyttat runt dem på gräsmattan!
 
Barnen kämpar på med alla aktiviteter =) Ida-Li har snart dansavslutning, så igår köpte jag en sommar klänning till henne som hon ska ha på då. Det va temat, sommar. Hon är såå duktig..måste vara mina gener...hihi..
 
Gabbes gympa har avslutning på måndag ( även ida-li´s) och det krockar ju självklart med föreläsningen vi ska på av Annika Östberg! Så nu vet jag inte hur vi ska göra. Barnen gillar ju när vi är med och kollar för det får man inte annars utan enbart på avslutningen. Och vi är aldrig iväg på nåt själva och detta skulle bli såå intressant.
Vi får se hur det blir.
 
Ligger här i sängen nu och uppdaterar bloggen samt skriver lista på allt vi ska göra klart i huset och behöver handla. Det är kul =) Jesper är på hemgång efter Fitline möte och sedan vankas taco och Gladiatorerna!
 
Om ca 2 veckor då äntligen händer det grejer hemma hos fam. Käck/Bergqvist. Bilder kommer längre fram =) Visst är det roligt med kryptiska meningar!? ÄLSKART!!
 
Ha det gott nu mina vänner!! 
 
Det ska jag ha..jag mår bra nu!!
 
Kram // A
" onclick="return fbs_click()" target="_blank" class="fb_share_link">Share on Facebook