annsophieb.blogg.se

En blogg om allt och lite till...Välkommen !

Minis

Kategori:Allmänt

Idag har det varit en spännande dag på många sätt. Hade en sak på gång idag och sen så kom det till en sak som gjorde dagen ännu mer spännande =) åhh, vad rolig jag är va =) återkommer med mer info längre fram.
 
Idag har Ida-Li haft en kompis med sig hem och på em va det dags för minis igen. Idag hade de vuxna en dramatisering av en bibeltext i kyrkan och barnen sjöng så fint. Alla är så duktiga och de är så duktiga med barnen. Tog så många fina bilder men vill inte lägga ut någon då andra barn är med.
 
I söndags va det dans för Ida-Li och då hade även hennes kläder kommit. Stolt tjej kan jag lova som ÄLSKAR att DERMOT CLEMENGER står på hennes dräkt ;)
 
 
Imorgon är det jobb igen och då ska jag få smaka hemmagjorda proteinbars av Elin..spännande! 
 
Ha de gott// A
 
 
 
 

Vårkänslor

Kategori:Allmänt

Oj vad längesedan det var jag skrev nåt ..IGEN..men har verkligen inte mått hundra och mycket har hänt här hemma..många som har svårt att förstå att detta har tagit fruktansvärt hårt på både mig och jesper.
 
IdaLi har haft problem i skolan så det har vi oxå tampats med =( där är det iaf mycket bättre nu efter möte med skolan.
 
Jag har fått mycket problem med min mage..IGEN..jätte jobbigt när folk inte förstår.. man försöker hela tiden hålla sig uppe och glad men känns som om..ja jag vet inte riktigt..önskar bara att man kunde få må bra nångång.
 
Lite har roligt har vi iaf gjort =) vi va på bio för första gången med barnen i Örebro..Vi såg FROZEN och den va kanon bra
 
 
Dagen efter var vi på Disney on Ice i Karlstad med Nettan,Alva och Alfred.Vi hade super platser längst fram på parkett och det va jättekul.
 
 
 
 
Vi har oxå fått 2 nya familje medlemmar fast dem har vi ihop med gabbes bästa kompis och hans familj (de bor på bondgård) visst e de söta??
 
 
Sen eftersom vi inte har det så stort hemma så har vi förut haft vårat sovrum i källaren men har nu flyttat upp det, så nu delar barnen sovrum men har ett stort lekrum i källaren. Va så himla skönt att få upp sovrummet igen
 
 
Fru Nybergs tavlor pryder väggen och döljer även alla fula hål =)
 
 
 
Vet inte om jag ska spara ut håret eller klippa mig kort igen..vad tycker ni??
 
Ha det gott!!
 
 
 
 
 
 
 
" onclick="return fbs_click()" target="_blank" class="fb_share_link">Share on Facebook