annsophieb.blogg.se

En blogg om allt och lite till...Välkommen !

Det går bra nu

Kategori: Allmänt

Ja det gör det faktiskt! Nytt jobb!!
Heltid!! Kan knappt tro det är sant, men det är det och har nu jobbat i 2 veckor.
Ja det är inte det flådigaste jobbet men jag trivs som fisken i vattnet.
Var jobbar jag då?? Jo för Sodexo som städerska. Och jag är placerad på Volvo i Hallsberg. 
Mina tider är underbara dock ;) Börjar kl.05.00 och slutar kl.14.00. Inte så kul kanske ni tycker men jag tycker det är en bra tid,mig gör det inget att gå upp. Och många goa glada gubbar att prata med =) tjejen jag jobbar med är toppen så det funkar oxå bra.
 
Och mina favvo affärer ligger precis bredvid mitt jobb..Lidl och Dollarstore..Netto på vägen hem..och kom även på att LINDEX ligger i H-berg..Say no more lixom!!
 
Jesper är ff sjukskriven men mår bra. Han var inne på en skallmagnet röntgen i veckan och ska träffa Neurologen och 2 veckor. Vi hoppas på bra besked där.
 
Jag har även sökt sommarjobb så vi får se hur det går, helgjobb. Mycket jobba då men det är bara för en tid och extra pengar säger jag inte nej till =) 
 
I sommar ska vi fixa klart vårt hus på utsidan och även bygga en altan!! Utan tak men ska bli skönt att få någonstans att ställa möblerna nu efter några år (läs evighet) då vi flyttat runt dem på gräsmattan!
 
Barnen kämpar på med alla aktiviteter =) Ida-Li har snart dansavslutning, så igår köpte jag en sommar klänning till henne som hon ska ha på då. Det va temat, sommar. Hon är såå duktig..måste vara mina gener...hihi..
 
Gabbes gympa har avslutning på måndag ( även ida-li´s) och det krockar ju självklart med föreläsningen vi ska på av Annika Östberg! Så nu vet jag inte hur vi ska göra. Barnen gillar ju när vi är med och kollar för det får man inte annars utan enbart på avslutningen. Och vi är aldrig iväg på nåt själva och detta skulle bli såå intressant.
Vi får se hur det blir.
 
Ligger här i sängen nu och uppdaterar bloggen samt skriver lista på allt vi ska göra klart i huset och behöver handla. Det är kul =) Jesper är på hemgång efter Fitline möte och sedan vankas taco och Gladiatorerna!
 
Om ca 2 veckor då äntligen händer det grejer hemma hos fam. Käck/Bergqvist. Bilder kommer längre fram =) Visst är det roligt med kryptiska meningar!? ÄLSKART!!
 
Ha det gott nu mina vänner!! 
 
Det ska jag ha..jag mår bra nu!!
 
Kram // A

Kommentarer

  • Din älskling säger:

    Ja visst är livet underbart just nu älskling? Och bättre och bättre blir det hela tiden... Fått mycket inspiration idag :)

    Svar: Ja det är det verkligen mitt hjärta!!
    AnnSophie Bergqvist

    2014-04-05 | 18:16:33

Kommentera inlägget här: