annsophieb.blogg.se

En blogg om allt och lite till...Välkommen !

Vårkänslor

Kategori: Allmänt

Oj vad längesedan det var jag skrev nåt ..IGEN..men har verkligen inte mått hundra och mycket har hänt här hemma..många som har svårt att förstå att detta har tagit fruktansvärt hårt på både mig och jesper.
 
IdaLi har haft problem i skolan så det har vi oxå tampats med =( där är det iaf mycket bättre nu efter möte med skolan.
 
Jag har fått mycket problem med min mage..IGEN..jätte jobbigt när folk inte förstår.. man försöker hela tiden hålla sig uppe och glad men känns som om..ja jag vet inte riktigt..önskar bara att man kunde få må bra nångång.
 
Lite har roligt har vi iaf gjort =) vi va på bio för första gången med barnen i Örebro..Vi såg FROZEN och den va kanon bra
 
 
Dagen efter var vi på Disney on Ice i Karlstad med Nettan,Alva och Alfred.Vi hade super platser längst fram på parkett och det va jättekul.
 
 
 
 
Vi har oxå fått 2 nya familje medlemmar fast dem har vi ihop med gabbes bästa kompis och hans familj (de bor på bondgård) visst e de söta??
 
 
Sen eftersom vi inte har det så stort hemma så har vi förut haft vårat sovrum i källaren men har nu flyttat upp det, så nu delar barnen sovrum men har ett stort lekrum i källaren. Va så himla skönt att få upp sovrummet igen
 
 
Fru Nybergs tavlor pryder väggen och döljer även alla fula hål =)
 
 
 
Vet inte om jag ska spara ut håret eller klippa mig kort igen..vad tycker ni??
 
Ha det gott!!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: