annsophieb.blogg.se

En blogg om allt och lite till...Välkommen !

Sammanfattning av påsklovet

Kategori: Allmänt

Ja, det har varit väldigt lugnt här hos oss i Laxå. Vi var bortbjudna till ett par nära vänner helgen innan påsk och det var väldigt kul. Man ses inte så mycket nu då vi båda tjejer studerar. Söndagen så åkte vi till svärmor då hon har fyllt år. Gabriel fick nya solbrillor, han blev så cool.. =)
 
 
I början på veckan var vi till Ing-marie och Bengt. De har en pojk i samma ålder som Gabriel och de går på samma dagis. De har en bonnagård =) och vi försöker att ses så ofta det går.De hade fått så fina små lamm ungar 
 
 
 
Några som verkligen tar det här med att slappa på fullste allvar är Nisse & Tuss
 
Vi har varit ute mycket nu när det har varit så fint väder och Jesper passade en dag på att göra våra bilar vår fina. Dock är detta ingen ovanlig syn hemma på vår gård =) tror han är lite beroende av att tvätta bilarna ;)
 
 
Långfredagen fick vi en nattgäst, Joelie sov här och det va full fart i vanlig ordning. Påskafton var lugn och barnen hade ingen större lust att gå utklädda. De ville enbart ha lite fräknar och gå till grannen och där fick de varsinn chokladkaka, som om de behövde mer godis =) de hade redan fått varsin påse från dem på fredagen. Vi gick till mor o far för påsklunch och kaffe med tårta.Lika gott varje år och man blir helt slut =)
 
Skrev lite fint till Fredrik vår lärare på påskafton..han måste ju se att jag ff övar..dock med en skit penna =)
 
 
Gick hem vid 17.30 och då ville barnen va ute och leka en stund så det fick dem. Jag gjorde kaffe och fixade lite mys till oss, så när de kom in mös vi i soffan med Ice Age 4 på tv´n. Vi är verkligen bäst på att mysa ihop som en familj..dåligare med mig och sambon, vi har aldrig egentid ihop =) 
 
Söndagen spenderades på Marieberg då vi upptäckte att Ida-Li´s vinter skor gått sönder. Känns väldigt drygt att behöva köpa nytt nu. Men vårskorna var framplockna och vinterskorna borta, så det fick bli ett par gummistövlar i större strl med extra tjock sula. Blev 2 par springskor oxå =) skulle nog vilja ha ett par likadana som gummans ;)
 
 
 
Spexaren =) 
 
Vi var även inne på Media Markt och kollade på kaffe maskin till mammi =) jag kunde dock inte bestämma mig så jag struntade i att köpa en. Men jag vill så gärna ha en,måste bara fundera på vilken men tror det kommer att bli en sådan här:
 
 
Vi stod i valet och kvalet att köpa ett Nintendo Wii..efter mycket velande så köpte vi ett iaf..och shit vad kul vi hade igår kväll. Ungarna dansade så de var helt svettiga, så man kan ju inte säga att de blir "sittandes" och spelar iaf. Sen spelade vi Mario Kart och jag som satt och klagade på barnen fick snabbt äta upp mina egna ord, för jäklar vad svårt det va =)
 
 
Idag är det röd dag så vi är lediga från skolan även idag. Då passade faster Maria med familj på att komma hit, även farfar var med. Jag fick ett gulligt litet arrangemang 
 
 
Korv med bröd skulle inköpas men då korvbröden va slut! på Ica så fick det bli hamburgare istället. Tror inte nån blev ledsen över detta ;=
 
 
Nu är det kvällen och skolväskan ska packas inför 8 veckors intensiv slutspurt av florist utbildningen! Herre jisses, vad tiden går fort! Längtar efter att få se alla igen och vi har nog mycket att prata om. 
 
Ha det gott // A
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: